Möt några av våra kandidater till Nyköpings församling

På söndag är det kyrkoval i Sverige. Här presenterar vi några av våra kandidater till Nyköpings församling: Gunilla, Fekade, Eva, Lennart, Christina och Leif, Eva, Kent, Ulla, Peter, Sussie, Robert och Agneta. Tillsammans vill de arbeta för en hållbar morgondag.

 

På söndag är det kyrkoval i Sverige. Här presenterar vi några av våra kandidater till Nyköpings församling: Gunilla, Fekade, Eva, Lennart, Christina och Leif.

Opslået af Socialdemokraterna i Nyköping på 13. september 2017

På söndag är det dags för kyrkoval. Lås oss få presentera ytterligare några av våra kandidater till Nyköpings församling: Eva, Kent, Ulla, Peter, Sussie, Robert och Agneta. Tillsammans vill de arbeta för en hållbar morgondag.

Opslået af Socialdemokraterna i Nyköping på 14. september 2017

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng