Björn Fredlund: Tack Mormor och Morfar!

Tack för att ni var några av dem som brydde sig i en tid då det var oroligt, tack för att ni gick och röstade för allas lika värde, 8 timmars arbetsdag, införandet av barnbidrag, tack för att ni röstade för fackliga rättigheter, semester och allmän pension. Tack för allt jag idag tycker är självklart.

Nu är det jag som går och röstar i ett annat val, i en annan tid med oro om hur framtiden ska bli. Kanske mina barnbarn en dag säger tack, tack för att ni gick och röstade för ett EU med demokrati, fred och trygghet, fri press, fria domstolar, tack för att ni gick och röstade för allas lika värde, rättvisa arbetsvillkor, kvinnors rättigheter och inte minst en klimatpolitik som ger en trygg framtid!

Björn Fredlund

Socialdemokrat

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng