Christina Södling: Knyt inte näven i fickan!

Vi, som idag är förvärvsarbetande vuxna vet att våra föräldrar talade om vikten av att använda sin rösträtt. Det var faktiskt inte så länge sedan som vi hade olika restriktioner om vilka som fick rösta.

Rösträtten är oerhört viktig för mig, som är politiskt engagerad för att förbättra vårt samhälle så att alla för ett bra liv. Det är både en rättighet och en skyldighet att använda sin röst i ett val.

Du kanske tycker att du inte kan påverka i det kommande valet till EU. Men det kan du visst, det är din, och alla andras, röster som tillsammans avgör vilka personer som kommer att arbeta i parlamentet i fem år och ta beslut som betyder mycket för oss alla. 

Min uppmaning blir därför att rösta i EU-valet, så är du med och påverkar framtiden!

Christina Södling

Socialdemokrat

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng