Debatt: Självklart ska Nyköping leva

Det byggs som aldrig förr inne i Nyköping men det har varit svårt att få igång byggnation i våra mindre tätorter. Att det byggs utanför Nyköpings tätort en jätteviktig fråga för oss som ordförande i Stigtomta-Vrena S-förening och Tunabergs S-förening.

Givetvis ger fler invånare en större möjlighet att behålla kommunal service. Men vi vet att det finns många äldre Stigtomta- och Tunabergsbor som gärna vill sälja sitt hus och flytta till något mindre.

Vi har lyft detta många gånger och vi är så glada att vi har blivit lyssnade på och att det nu ska byggas lägenheter i Stigtomta och Nävekvarn.

Hela Nyköpings kommun ska leva, det är självklart för oss Socialdemokrater.

Leif Berg, Ordförande för Stigtomta-Vrena S-förening

Rauni Ringberg, Ordförande för Tunabergs S-förening

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng