En kväll om klimatet med Björn Wiman

Björn Wiman är kulturchef för Dagens Nyheter, men skriver sedan i somras enbart om klimatkrisen – eftersom han tycker alla andra frågor är meningslösa i jämförelse.

Nu har han samlat sina krönikor i boken ”Sent på jorden. 33 tankar om världens största nyhet” – en bok full av allvar, handlingskraft och inspirerande optimism!

”En tanke bakom denna bok är att visa att vi inte är ensamma. Liksom under tidigare stora omvälvningar i historien kan människors engagemang ta formen av ett andligt uppvaknande. Klimathotet är en sådan ödesstund. Det tvingar oss att möta några av de djupaste och svåraste frågorna om oss själva och vårt samhälle – och att försöka besvara dem så fort och så bra vi kan.”

Tid & plats: Tisdagen den 5 mars på Nyköpings teater, Teatertorget 1

18:00 – Insläpp och boksignering
19:00 – Föreläsning
20:00 – Boksignering

OBS! Fri entré men obligatorisk föranmälan för garanterad sittplats:

Skicka ett mejl till nykoping@socialdemokraterna.se

Det räcker att du skriver ”Björn Wiman” i ämnesraden och skriver ditt namn i mejlet.

Läs mer här: https://www.facebook.com/events/328374598007511/?ti=ia

VÄLKOMMEN!

Arrangeras av Socialdemokraterna i Nyköping.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng