Engagera dig

Den svenska modellen är inte huggen i sten. Just nu utmanas den av politiska krafter som vill fortsätta med stora skattesänkningar och privatiseringar, och som ställer grupp mot grupp.

Tillsammans kan vi istället utveckla den svenska modellen så att Sverige står starkt inför nya utmaningar. 

I Nyköping är vi ca 450 medlemmar som på olika sätt engagerar sig för ett ännu bättre Nyköping.

Undrar du hur ett medlemskap hos oss fungerar? 

Som medlem påverkar du Socialdemokraternas politik genom att delta i diskussioner på möten, kurser, och komma med politiska förslag själv eller tillsammans med andra. Du kan vara med och föreslå och välja människor till politiska uppdrag och du kan själv kandidera.

Du är medlem fullt ut när du har betalat din medlemsavgift. Då har du också rösträtt på våra möten och kongresser där vi formellt beslutar och röstar om olika politiska förslag.

Du väljer själv hur aktiv du vill vara!

Ta ställning du också – bli medlem i Socialdemokraterna!

Klicka här för att bli medlem!

Socialdemokraterna i Nyköping

 

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng