Följ med på utflykt och lyssna på Stefans sommartal

Den 20 augusti kommer statsminister Stefan Löfven att sommartala vid friluftsmuseumet Rademachersmedjorna i Eskilstuna.

Vi har hyrt en stor buss för att tillsammans göra en trevlig utflykt för att lyssna på honom och träffa andra socialdemokrater. På vägen hem stannar vi till vid Fabriken Outlet i Sparreholm för lite shopping. Resan är kostnadsfri för alla medlemmar i Socialdemokraterna i Nyköping men var och en bekostar sin lunch, som införskaffas på egen hand eller genom matsäck för den som vill.

Program

09:00     Avfärd, Nyköpingshus

10:30     Ankomst, Rademacher­smedjorna – Fri aktivitet och egen lunch

11:30     Samling med musikunderhållning

12:00     Tal av statsminister Stefan Löfven

13:30     Avfärd från Rademachersmedjorna, paus på vägen hem

16:00     Ankomst, Nyköpingshus

Anmälan
Antal platser på resan som är begränsade och det är ”först till kvarn” som gäller. Anmälan sker via e-post till nykoping@socialdemokraterna.se. När du fått ett bekräftelsemejl från oss vet du att du har plats på resan. Har du frågor kan du skicka dem till samma e-postadress som du anmäler dig. Obs: Tider kan komma att justeras under dagen.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng