För ett starkare Kiladalen

Nyköping ska vara en kommun där alla känner sig trygga, oavsett var man bor. Vi ser att livet i Kiladalen har kvalitéer som man bara kan få när man bor på landsbygden.

Det är viktigt att vi fortsätter stödja utvecklingen av ett starkare och tryggare Kiladalen. För oss socialdemokrater handlar trygghet både om välfungerande skolor och möjligheten att bo kvar på orten när man blir äldre.

Därför vill Socialdemokraterna i Kiladalen: Verka för byggande av service- och trygghetsboende. Fortsätta bredbandsbyggnaden, fler ska få snabb uppkoppling. Den mobila återvinningsstationen ska nå fler orter. Kampanj för ”Bo på landet – i Nyköping”. Fler som flyttar till Kiladalen ger bättre förutsättningar för skolan, omsorgen och kollektivtrafiken.

Veronica Andersson (S)

Ludwig Gustafsson (S)

Socialdemokraterna i Kiladalen

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng