S i Region Sörmland: Hur skapas den bästa nära vården?

Vi vill veta hur du ser på den nära vården i Sörmland och hur vi tillsammans kan utveckla den på bästa sätt.

Från vänster på bilden: Jacob Sandgren (regionråd), Camilla Holmgren (ordförande i Nämnden för bl.a. primärvård) och Monica Johansson (regionstyrelsens ordförande).

Med den här enkäten vill vi ta reda på hur du som medborgare uppfattar den hälso- och sjukvård som vi fått förtroendet att vara med och styra och direkt påverka. Enkäten fokuserar på det vi kallar ”den nära vården”. D.v.s. den vård som finns nära dig, en ibland kanske daglig kontakt som sker lokalt där du bor och verkar. Det kan exempelvis röra sig om besök på en vårdcentral, en distriktssköterskemottagning eller kanske en kontakt via internet eller telefon.

Vi är nyfikna på hur du anser att olika delar av den nära vården fungerar och om du har några särskilda idéer och synpunkter på hur vården kan utvecklas till det bättre.

Klicka här för att svara på enkäten

Tack för din medverkan!

Monica Johansson, regionstyrelsens ordförande
Region Sörmland

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng