Kultur och fritidsliv

Fotograf: Martin Hörner Kloo

 

En meningsfull fritid är en förutsättning för ett tryggt Nyköping. Vi vill utveckla evenemangsarenan Rosvalla, bygga ny ridanläggning och fortsätta satsa på Kulturskolan. För barn och ungdomar vill vi utveckla fritidsverksamheten i centrum genom att starta en kommunal fritidsgård.

Kulturlivet i Nyköping är levande och varierande. Vi vill ha ett bra och nära samarbete med lokala aktörer som verkar för att levandegöra kommunens kulturhistoria.

Vi vill också fortsätta arbeta med föreningar som gör sociala insatser och som aktivt arbetar för en drogfri miljö och mot doping.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng