Medlemsmöte 26/2

Tema denna gång är Ostlänken och nya resecentrum. Inbjuden gäst för att tala om detta är Christian Udin, Ostlänken-ansvarig för Nyköpings kommun. Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Urban Granström kommer de att presentera hur långt arbetet kommit samt svara på frågor.

Klockan 17:00 öppnar vi dörrarna för drop-in. Kom gärna förbi och drick kaffe och ta en kaka tillsammans med partivänner.

Passa på att prata om de frågor som du tycker är viktigt i politiken just nu. Vi bjuder på fika men ser gärna att du köper en lott för att stödja valkassan. En lott kostar 20:- och 6 lotter kostar 100:-. Vi tar Swish.

 

Dagordning

§1 Mötets öppnande

§2 Godkännande av dagordning

§3 Val av två justerare tillika rösträknare

§4 Tema: Ostlänken och Resecentrum

§5 Motion: Välfärdens möjligheter

§6 Rapporter

  • a) Valberedning
  • b) Distriktskongress
  • c) Övriga

§7 Övriga frågor

§8 Mötets avslutning

 

Datum: Måndag 26 februari

Tid: Fika från 17:00, mötesstart 18:30

Plats: Träffen (Hjorten), Olof Palmes väg, Nyköping

Hjärtligt välkommen!

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng