Medlemsmöte 28/5

Tema denna gång är kommunikation i valrörelse. Vi hoppas att du har lust och möjlighet att komma.

Inbjuden gäst för att prata om det är Olof Jonmyren. Till vardags är han verksam som politisk redaktör på den lokala nyhetstidningen Södermanlands Nyheter. Han kommer börja med att analysera det politiska läget i Nyköping inför valet, efter det kommer han fortsätta med konsten att kommunicera i det nya politiska landskapet och avslutar sedan med att ge oss några handfasta tips vad vi bör tänka på när vi skriver insändare och debatt-artiklar.

Kvällen fortsätter sedan med en liten workshop som arbetarekommuns egen kommunikationsgrupp kommer att hålla i. Tillsammans kommer vi att spåna på idéer att göra politiska utspel på under valrörelsen.

Klockan 17:00 öppnar vi dörrarna för drop-in. Kom gärna förbi och drick kaffe och ta en kaka tillsammans med partivänner. Passa på att prata om de frågor som du tycker är viktigt i politiken just nu. Vi bjuder på fika. Klockan 18:30 börjar mötet.

 

 

Datum: Måndag 28 maj

Tid: Fika från 17:00, mötesstart 18:30

Plats: Träffen (Hjorten), Olof Palmes väg, Nyköping

 

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng