Sofia Amloh intar plats fyra på riksdagslistan

Vid distriktskongressen i Eskilstuna, 7-8 april fastställde ett enhälligt möte listan till riksdagen och regionen. Riksdagslistans första fyra namn är: Hans Ekström, Eskilstuna, Caroline Helmersson Olsson, Vingåker, Fredrik Olovsson, Katrineholm samt Sofia Amloh, Nyköping. 

 

– ”Att få förtroendet från partikamrater berör mig på djupet, att så många tror på just mig, gör mig otroligt glad. Jag känner ödmjukhet inför uppgiften. Jag ska göra allt jag kan för att bidra till en socialdemokratiskt ledd regering även efter valet och jag lovar att arbeta för fackliga rättigheter, ökad jämlikhet och bättre levnadsvillkor”, säger Sofia Amloh, idag SSAB-anställd.

Alla kandidater till riksdag och region kan du läsa mer om här: http://www.socialdemokraternasormland.se/faststallda-riksdag-och-regionlistor/

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng