Stefan Löfven: #Stoppa vinstjakten!

"Idag svek Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna medborgarna!

De allra flesta svenskar vill inte att företag ska få göra obegränsade vinster på skattepengar som är öronmärkta för välfärden.

Inför förra valet lät flera av de borgerliga partierna som att de faktiskt lyssnade på folks oro för resursläckaget ur den svenska välfärden. Sverigedemokraterna gick till och med till val på att stoppa vinstjakten.

Idag har riksdagen röstat om vårt förslag att begränsa vinsterna inom skola och äldreomsorg. Samtliga borgerliga partier inklusive Sverigedemokraterna röstade ned det.

Därför tar vi frågan tillbaka till medborgarna. Vinster i välfärden blir en valfråga!

Budskapet är enkelt: Vill du att dina skattepengar ska gå till barnens skola och de äldres omsorg, så röstar du på Socialdemokraterna.

Vill du att en del av pengarna ska gå till skatteparadis och riskkapitalbolag, så röstar du borgerligt eller på Sverigedemokraterna.”

– Stefan Löfven

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng