Förlängt samarbete med kvinno- och tjejjouren Mira

Socialnämnden har beslutat att förlänga avtalet med kvinno- och tjejjouren Mira, i ett tre-årigt så kallat IOP-avtal - Idéburet offentligt partnerskap. Det innebär en annan samverkansrelation där båda parter jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

”-Det gör att vi kan jobba mer långsiktigt för att våra medborgare ska ha en vardag fri från våld. Förhoppningsvis ger det bättre effekt för de som behöver direkt stöd och ännu mer långsiktighet i det förebyggande arbete”, säger Marjo Gustafsson (S) ordförande i Socialnämnden i Nyköpings kommun.

I Kvinnofridsbarometern 2021 undersöker Unizon för fjärde gången kommunernas arbete mot mäns våld mot kvinnor. Nyköpings kommun är på plats 8 av alla kommuner i Sverige.

Vill du vara med och bidra med idéer för trygghet?Bli medlem: www.socialdemokraterna.se/bli-medlem

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng