Gjorde upp med socialdemokratin – men kom tillbaka

En insändare från vår kamrat Inger Ahlberg som publicerades i Sörmlands Nyheter den 18 juni 2022

Regnig dag, inne och tänker…
När jag växte upp så var min familj socialdemokrater, jag tror av känslan av arbetarklass och
tillhörighet i det fackliga arbetet. När jag blev vuxen var det naturligt att ta kontakt med
samma partis företrädare i ungdomsklubb och i partiorganisation.
Det gick ganska många år innan jag ”gjorde upp” med min ärvda socialdemokratiska
övertygelse. Det resulterade i några år utanför politiken, men ganska snart insåg jag att jag
är, och förblir, det som man ibland kallar ”sosse”.
Så nu, i hög ålder, är jag lika övertygad som tidigare att socialdemokratin är vägen till social
gemenskap och till ett samhälle som värnar om alla dess medborgare.
Vad har du, som läser detta, för ingång i politiken, det vore intressant att få veta.

Inger Ahlberg (S)

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng