Insändare gällande fritt skolval

Vår partikamrat Kent Pettersson (S) skrev i somras en insändare som replik på en (Trosa)moderats insändare gällande det fria skolvalet. Ta del av den insändaren här.

NN (M) skriver (SN 16/7) att vi socialdemokrater vill avskaffa det fria valet till gymnasiet. Vilket absurt påstående! Vi socialdemokrater tycker att valet till gymnasiet är föredömligt. Det vi vill är att valet till grundskolan ska bli mer likt gymnasievalet. Alltså göras under en valperiod då alla får information och alla skattefinansierade skolplatser är tillgängliga för alla elever på lika villkor. Men det har Moderaterna röstat ner i riksdagen. I juni i år. Så det är alltså Moderaterna som fortsätter att begränsa det fria skolvalet.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng