Valupptakt i Vingåker

Lördag den 6 augusti var det valupptakt i Vingåker. Ett tretiotal deltagare från Nyköping fanns på plats för att ta del av inspirerande tal, spännande samtal och roliga aktiviteter tillsammans för att "kicka igång" valarbetet 2022.

Vår Sofia Amloh talade om vikten av att vi tar tillbaka den demokratisk kontroll över sjukvård, pensioner och välfärden.

Göran Persson (fd statsministern), Anders Ygeman (migrations- och integrationsminister), Monica Johansson (regionråd) talade också inför en entusiastisk församling på folkets park i Vingåker.

Jonas Wallin från LO och Richard Mellberg från Byggnads var också på plats för att berätta om hur pratar vi politik på våra arbetsplatser, med facklig-politisk inriktning.

Vill du veta mer om vår politik inför valet? Läs mer här >>>

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng