Vem vill du ska leda Sverige efter valet?

Jacob Sandgren skrev en insändare i SN 26/8 - en viktig fråga som inte bara gäller Sverige, regionerna och kommunerna.

Snart är det val. Ett val om vem vi vill ska leda Sverige, regionen och kommunerna. Men valet handlar inte bara om vård, skola, omsorg och brottslighet. Valet handlar också om Sverige i världen. Inte på många år har det varit så oroligt i världen. Det är krig i vårt närområde med ett extremt aggressivt Ryssland med Putin vid makten. Vi har problem i världsekonomin med en skenande inflation och störningar i handelskedjorna. Vi har ett klimat som alltmer tydligt visar att hela jorden måste göra en grön omställning. I vår är dessutom Sverige ordförande i EU med allt vad det innebär.

Är då Ulf Kristersson den du vill ha som statsminister med Ebba Busch eller Jimmy Åkesson som försvarsminister? Eller är det Magdalena Andersson och Peter Hultqvist som är rätt personer att leda Sverige i världen?

Jacob Sandgren (S)

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng