Vi vill se en ny familjecentral i Stenkulla

Saxat ur SN 10 augusti: "Kommunalrådet i Nyköping Urban Granström (S) och regionrådet i Sörmland Monica Johansson (S) lovar en ny familjecentral till Nyköping vid valvinst.

I dag drivs familjecentraler i länets flesta kommuner. Här samsas kommunala och regionala ansvarsområden som mödra- och barnhälsovård, socialtjänsten och öppen förskola under samma tak. Och en rapport (Forskning och utbildning i Sörmland) visar på goda resultat.

– Familjecentraler är ett koncept vi vet fungerar, säger Monica Johansson och syftar på vikten av tidiga insatser för att skapa förutsättningar i uppväxten. I Nyköping finns familjecentraler i Brandkärr och på Arnö. Vid valvinst i region- och kommunvalet utlovar Granström och Johansson en ny familjecentral i Stenkulla.”

Läs mer om vår politik för Nyköping

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng