Huda Anashi, kandidat #18

Jag heter Huda Anashi, 32år gammal och bor i Brandkärr. Jag jobbar som samhällsvägledare i Nyköping kommun. Jag kandiderar till kommunfullmäktiga i Nyköping.
Anledning till att jag kandiderar är, att utveckling i vårt samhälle måste ske tillsammans, om ALLA är med och bidrar till på olika sätt; att vara del av de beslutfattande församlingar, i civilsamhället, i föreningar och inte minst i de andra aspekter gällande individens roll i samhället.

Mina hjärtefrågor som jag brinner för är att skapa mer möjligheter till utbildning och jobb. Där ALLA få chansen att bidra till att utveckla samhället, öka välfärden och att som individ i Nyköping INTE behöver vara utanför den utvecklingen. Med min språkkompetens och erfarenheter inom olika arbete kan jag tillsammans med flera hjälpas åt för ett bättre Nyköping.

Att komma mötas bidrar till att bygga broar och bryta segregation, motverka hederskultur, utanförskap och fördömer. Integration är också en av mina hjärtfrågor.
Nyköping behöver dig, mig och ALLA för att vi ska fortsätta den demokratiska resan tillsammans för ökad jämlikhet och för ett sammanhållet Nyköping.

Huda Anashi

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng