Omar Abdinasir, kandidat #23

Omar Abdinasir är 30 år och jobbar som IT-Tekniker på Nyköpings kommun

Jag tror på ett samhälle där vi gemensamt betalar för allas utbildning och sjukvård. Där vi ser till att alla kan arbeta och bidra till samhället. Ett samhälle som uppmuntrar nytänkande miljö och därför kan få fram nya stora företag så som Spotify.

Alla människor är lika mycket värda. Ett bra samhälle ger människor möjligheter. Via bra skola, tryggt boende, schyssta anställningsvillkor, vård efter behov. Då blir vi trygga och kan komma fram med nästa teknologiska innovation.

Vi socialdemokrater fortsätter arbeta för det. Kontakta oss så kan vi träffas och prata. Vi lyssnar gärna på dig. En ensam röst kan ibland kännas obetydlig men tillsammans kan vi göra skillnad. Vi socialdemokrater vill ha ett Tryggt, Jämlikt och Växande Nyköping.

Omar Abdinasir (S)

Kandidat till Kommunfullmäktige – Nyköpings kommun

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Vad är en kaka? En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Stäng